Доближаването на Демократична България до третото място, пред БСП, означава дълбоко

...
Доближаването на Демократична България до третото място, пред БСП, означава дълбоко
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ниската избирателна активност е студен душ, който показва необходимостта от промени

Доближаването на Демократична България до третото място, пред Българска социалистическа партия, значи надълбоко преструктуриране в политическия живот, съобщи пред bTV съпредседателят на обединението Христо Иванов.

Той акцентира, че акцията на ДБ, с изключение на дейна, е била учредена на вътрешната конкуренция и апелите за преференциално гласоподаване.

Според Иванов техният резултат, който съгласно екзитполовете е на фотофиниш с Българска социалистическа партия, демонстрира, че стартира да се оформя същинска незаобиколима групировка в център-дясно, ориентирана към Европа.

Съпредседателят на обединяването е безапелационен, че Демократична България би трябвало да е признателна и задължена за този заем на доверие на своите гласоподаватели и той се дължи на екипност, единение и дейна акция.

Според него би трябвало да се създадат старания, с цел да се образува ръководство и този път ключът не е аритметика - точката на консенсус би трябвало да бъде смяна в правораздаването и единодушие към конституционните промени.

Христо Иванов добави, че ниската изборна интензивност е леден душ, който демонстрира нуждата от промени. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР